Woning direct verkopen met de beste makelaar? Kijk hier!

Van plan om uw woning te verkopen en op zoek naar een makelaar? Vind hier snel en eenvoudig de beste makelaar in uw regio. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan bij de door u geselecteerde makelaar.

Wilt u weten wat de kosten zijn van een makelaar? Vul de plaats of postcode van het object in en u krijgt direct een overzicht te zien van onze erkende makelaars.

Wat neemt een makelaar uit handen

Een makelaar kan heel wat werk uit handen nemen. Bent u zelf geen sterke onderhandelaar of heeft u het te druk? Dan kunt u o.a. de onderhandelingen aan een makelaar overlaten. Een makelaar kent de huizenprijzen en kan een goede inschatting maken van wat een redelijke prijs is voor de woning.
Een ander voordeel is dat een makelaar geen binding heeft met de woning. Hij kijkt met open ogen naar de woning en ziet daarom onvolkomenheden misschien eerder dan uzelf. Ook kan de makelaar voor u research doen. Hoe zit het met o.a. vergunningen, bodemonderzoek, erfdienstbaarheden. Daarnaast is een makelaar vaak bekend met de marktontwikkelingen.

  1. Makelaar is plaatselijk bekend en erkend
  2. Vaste makelaars tarieven
  3. NVM, VBO, VastgoedPRO of Onafhankelijk
  4. Uniek waarderingssysteem: beoordelingen van klanten

LOGIN GEGEVENS VERGETEN?

Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw BIJN.nl Zakelijk account vergeten? Vul hieronder uw BIJN.nl Zakelijk e-mailadres in en ontvang direct uw login gegevens.