Makelaarvergelijk.nl
De vergelijk website voor een makelaar

Overzicht makelaar BIJN.nl MakelaardijPastoor Vermunstraat 1a,
4851CR Ulvenhout locatie

Gemiddeld cijfer : 7.9
Score uit geverifieerde beoordelingen

BIJN.nl Makelaardij

Pastoor Vermunstraat 1a, 4851CR, Ulvenhout

BIJN.nl Makelaardij Score uit beoordelingen 10
Gaan naar:


Gemiddelde score: 7.9
Aantal beoordelingen: 32
Aangesloten bij: NVM, VBO, VastgoedPRO
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00hr, Avond 18.00-21.00hr, Weekend : Zaterdag 09.00-16.00hr

Wij zijn een landelijke makelaarsorganisatie die u kan ondersteunen bij het verkopen en kopen van uw woning. Het unieke aan ons concept is dat u geheel naar eigen wens deeldiensten kunt afnemen, waardoor u duizenden euro s kunt besparen. Alle zaken waar eigenlijk geen makelaar voor nodig is kunnen door u zelf worden gedaan. Alles wat u zelf doet, scheelt u uiteraard een hoop geld. Wanneer u gebruik maakt van een traditionele courtage makelaar ziet u hiervan niets terug.

Wij bieden u de mogelijkheid om alles zelf te doen, of gebruik te maken van onze losse (makelaars) deeldiensten. Geeft u toch de voorkeur aan de traditionele manier, dan kan dat natuurlijk ook.

Aan u de keus.Ook dan kunt u duizende euro s aan courtage besparen omdat wij met vaste courtagetarieven werken ongeacht de aan- of verkoopwaarde van uw woning.

Persoonlijk advies van uw lokale makelaar. U ontvangt altijd een persoonlijk advies. Maatwerk en dus geen standaard dienstverlening.
Zelf doen met soms toch professionele ondersteuning. De meeste zaken kunt u prima zelf regelen. Toch is soms de hulp van een plaatselijke specialist raadzaam. Omdat iets ingewikkeld is of belangrijk. Wij bieden hiervoor losse (makelaars) deeldiensten aan.
Kwaliteit en zekerheid die u verwacht. Wij geloven in innovatie, streven naar efficientie en staan voor een hoge kwaliteit en duidelijkheid. Alles afgestemd op uw wensen en verlangens. Wij beiden u kwaliteit tegen een vast, transparant en zeer concurrerend tarief. U weet vooraf exact waar u aan toe bent. Dubbele zekerheid.
Sinds 2018 ruim 129 aanvragen - Totaal 16 beoordelingen
Gemiddelde score 8