BenF Makelaar

Tasmanstraat 126,
2518VR Den haag locatie

 
Gemiddeld 9.7
Gebaseerd op 1 reviews

Alle beoordelingen bekijken
Snelheid: 10.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Algemene indruk: 10.0
Aangesloten bij: NVM, Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), SCVM, TaxateursUnie, Taxatie Validatie Instituut (TVI), VastgoedPRO
Bijzonderheden: Is werkzaam op Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00hr, Avond 18.00-21.00hr, Weekend : Zaterdag 09.00-16.00hr

 

Wij komen vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Wij lichten onze diensten toe en nemen de woning op. Daarnaast geven wij stylingtips indien gewenst en doen we een waardebepaling; we onderzoeken de huidige marktwaarde van de woning en adviseren een vraagprijs. Nadat het benodigde papierwerk gereed is gemaakt, geef je ons de sleutel en nemen wij je verder alles uit handen. Wij bezichtigen met geïnteresseerde kijkers, promoten de woning waar nodig en voeren de onderhandelingen met kandidaat kopers. Uiteraard houden wij je overal van op de hoogte. Communicatie en overleg zijn onmisbaar in dit traject. Wij behartigen als jouw zakelijke partner jouw belangen en slepen er de allerbeste prijs en voorwaarden uit. Wanneer we tot overeenstemming zijn gekomen, maken wij de koopovereenkomst op en gaan we mee naar de notaris om de koop te bezegelen.

Makelaarvergelijk.nl Garantie:

  • NVM, VBO of VastgoedPRO

 

LOGIN GEGEVENS VERGETEN?

Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw BIJN.nl Zakelijk account vergeten? Vul hieronder uw BIJN.nl Zakelijk e-mailadres in en ontvang direct uw login gegevens.