Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans

De Werf 87,
2411RZ Bodegraven locatie

 
Gemiddeld 8.7
Gebaseerd op 3 reviews

Alle beoordelingen bekijken
Snelheid: 8.7
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Algemene indruk: 8.3
Aangesloten bij: Onafhankelijk, VastgoedPRO
Bijzonderheden: Is werkzaam op Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00hr, Avond 18.00-21.00hr, Weekend : Zaterdag 09.00-16.00hr

 

Mijn naam is Monique Timmermans: uw Nieuwe Stijl Makelaar. Ik help u als de beste met de aankoop of verkoop van uw woning. Mijn werkgebied ligt in het Groene Hart van Bodegraven tot aan Utrecht. Vanwege mijn achtergrond en ervaringen heb ik mezelf gespecialiseerd in de begeleiding en advisering op het gebied van huisvesting met Senioren Starters en Scheidende partijen.

Als makelaar Nieuwe Stijl en ervaringsdeskundige weet ik dus als geen ander waar ik op moet letten. Ik luister naar uw behoeften, beschik over gedegen bouwkundige kennis en let op financiele en juridische zaken. Want als verkoper is er meldplicht bij bouwkundige gebreken en als koper heeft u weer een onderzoeksplicht. Bij twijfel zal ik adviseren een bouwkundige inspectie te laten plaatsvinden. Daarmee behoed ik u voor misstanden. Ik ken de markt en ben een eerlijke sterke onderhandelaar die weet wat reële huizenprijzen zijn. Ik help bijvoorbeeld bij een waardebepaling een woningaanpassing, of verkoop van uw huidige woning of aankoop van uw nieuwe huis.

Tot ziens, ik verwelkom u heel graag als klant.

Makelaarvergelijk.nl Garantie:

  • NVM, VBO of VastgoedPRO

 

LOGIN GEGEVENS VERGETEN?

Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw BIJN.nl Zakelijk account vergeten? Vul hieronder uw BIJN.nl Zakelijk e-mailadres in en ontvang direct uw login gegevens.